Web Analytics
scris luni, 05.08.2024

JO 2024. Gimnasta Ana Maria Bărbosu a pierdut medalia de bronz în urma unei contestații

Finală dramatică la sol la Jocurile Olimpice de la Paris, unde Ana Maria Bărbosu pierde bronzul olimpic la sol în urma unei contestații! Românca a încheiat pe locul 4, finala la sol, cu 13.700. Pentru câteva minute a avut medalie de bronz, dar americanii au făcut contestație la nota lui Jordan Chiles, care a trecut pe 3, cu 13.766.

JO 2024. Gimnasta Ana Maria Bărbosu a pierdut medalia de bronz în urma unei contestații

România a încheiat, luni, participarea în competiţiile de gimnastică artistică de la Jocurile Olimpice fără medalie. În finala de la sol, Sabrina Maneca Voinea s-a clasat pe locul 5, iar Ana Maria Bărbosu pe poziţia a 4-a, cu aceeaşi notă – 13.700.

Citește și: JO 2024. O sportivă belgiană s-a îmbolnăvit după ce a înotat în Sena. S-a infectat cu E.Coli

Sabrina Maneca Voinea a fost notată iniţial cu 13.700 pentru exerciţiul de la sol, dar antrenorii au depus contestaţie, însă nu s-a modificat nota, încheind pe locul 5. La rândul său, Ana Maria Bărbosu a încheiat pe 4, cu 13.700. Pentru câteva minute a avut medalie de bronz, dar americanii au făcut contestaţie la nota lui Jordan Chiles, care a trecut pe 3, cu 13.766.

Medalia de aur a revenit gimnastei Rebeca Andrade (Brazilia, 14.166), urmată de Simone Biles (SUA, 14.133). În finala de la sol au participat 9 gimnaste, după ce în calificări Ana Maria Bărbosu şi Rina Kishi (Japonia) au avut aceeaşi notă – 13.600 şi nu au putut fi departajate. Tot luni, la bârnă, Sabrina Maneca Voinea a fost pe locul 8, după ce a căzut de două ori de pe aparat.

Citește și: Ion Țiriac s-a răzgândit după premiile inițiale anunțate sportivilor români de la JO: „Premiem și argintul și bronzul”

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Progresismul mondial, ,,partenerul stategic,, vesnic sau cum sa-ti substitui valorile umane mondiale, sa exerciti puterea- dobandita prin furt,impunandu-le pe ale lor….! Realamente scarba ,o ,,competitie,, ce nu mai trebuie sa continue pentru sanatatea mentala a copilului ce se percepea intr-o milenara olimpica confruntarea pur sportiva…

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...