Web Analytics
scris luni, 29.07.2024

Teatrul „Alexandru Davila” Pitești, invitat la prima ediție a Festivalului Ariel Vâlcea Fest Junior

Teatrul „Alexandru Davila” Pitești, instituție publică de cultură finanțată de Consiliul Judetean Arges, este invitat la prima ediție a Festivalului Ariel Vâlcea Fest Junior.

Teatrul „Alexandru Davila” Pitești, invitat la prima ediție a Festivalului Ariel Vâlcea Fest Junior

Astfel, marți, 30 iulie, la ora 11.00, pe esplanada Teatrului Municipal „Ariel” din Parcul Zăvoi, teatrul din Pitești va prezenta spectacolul FATA MOȘULUI ȘI FATA BABEI, dramatizare de Constantin Brehnescu, după cunoscutul basm al lui Ion Creangă, în regia lui Toma Hogea.

FESTIVALUL ARIEL VÂLCEA FEST JUNIOR, organizat în perioada 26-30 iulie, promovează educația culturală și reprezintă un angajament pentru dezvoltarea educativă a copiilor de toate vârstele, din toate mediile și regiunile.

Citește și 29 iulie: În România – Ziua Imnului Naţional – “Deşteaptă-te, române!” (VIDEO)

„Un astfel de proiect artistic oferă celor mici acces la evenimente de calitate menite să le sporească imaginația și creativitatea fiind, în același timp, o bogată sursă educativă. Ne onorează această invitație și așteptăm cu bucurie întâlnirea cu micii și marii spectatori din Râmnicu Vâlcea”, au transmis reprezentanții teatrului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...