Web Analytics
scris luni, 15.07.2024

Prins la Pitești, la 4 dimineața, când transporta mai multe lemne decât avea în acte

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 13 spre 14 iulie, în jurul orei 4:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au tras pe dreapta un bărbat care conducea o autoutilitară prin Pitești.

Prins la Pitești, la 4 dimineața, când transporta mai multe lemne decât avea în acte

Citește și: Aproape o sută de mii de apeluri la 112 în weekendul cu primul cod roşu extins de caniculă

Cel de la volan, în vârstă de 43 de ani, din comuna Aninoasa, transporta cu acea autoutilitară material lemnos pe strada Costache Negri din municipiu, prezentând la verificări documente din care justifica un volum de 2,59 mc de lemne.

\cu sprijinul unui specialist silvic, s-a stabilit că în mijlocul de transport se găsea, de pat, mai mult: erau 3,67 mc material lemnos în plus față de cantitatea justificată cu documente de proveniență – potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș..

Având în vedere abaterea constatată, conducătorul mijlocului de transport a fost sancționat contravențional conform Legii 171/2010R privind contravențiile silvice, iar cantitatea de material lemnos fără proveniență legală, de 1,08 mc, a fost confiscată și predată specialiștilor silvici.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...