Web Analytics
scris joi, 11.07.2024

Alexe a rămas cu pierderea! Fostului manager al Spitalului Câmpulung i-a fost respinsă cererea de despăgubire salarială

După ce a câștigat mai multe bătălii cu Ministerul Sănătății, Prefectura Argeș, Primăria Câmpulung și Spitalul Municipal, fostul manager Nicolae Alexe a pierdut o luptă chiar la finalul lunii trecute. Pretenția sa de a-i fi acoperit prejudiciul material suferit pe perioada uneia dintre suspendările din funcție nu a fost acceptată de instanța de judecată.

Alexe a rămas cu pierderea! Fostului manager al Spitalului Câmpulung i-a fost respinsă cererea de despăgubire salarială

A cerut 246.000 lei, plus actualizare și dobânzi

Suspendat din funcție la începutul pandemiei de Covid, Alexe a obținut prin instanță dreptul de a reveni în funcția de manager, fapt ce s-a și petrecut în vara lui 2022, doar că nu a primit și banii pierduți în cei doi ani de inactivitate ca director. Așa că, în martie 2023, după ce fusese nu suspendat, din nou, ci demis din funcție, acesta s-a adresat instanței, cerând să-i fie acordată diferența de salariu dintre indemnizația de manager neprimită pe perioada suspendării și salariul obținut ca șef serviciu în cadrul Spitalului. Suma solicitată inițial a fost de 246.842 lei, plus actualizare și dobânzi, ulterior Alexe mărind câtimea acesteia. Doar că la final de iunie 2024 instanța i-a respins cererea ca neîntemeiată. Dar există calea de atac a recursului.
Alexe și-a îndreptat plângerea în justiție către Municipiul Câmpulung, primarul localității, Prefectura Argeș și Spitalul Municipal, Instituția Prefectului fiind chemată și în garanție.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Prefectura, chemată în garanţie într-un proces legat de Spitalul Câmpulung

Citește și Patru ani de suspendare, demitere, renunţare şi procese legate de Spitalul Câmpulung

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...