Web Analytics
scris miercuri, 10.07.2024

Un tânăr de 23 de ani a murit înecat în stațiunea Neptun

Tragedie pe litoral. Un tânăr de 23 de ani a murit înecat în stațiunea Neptun, iar o femeie a fost scoasă de salvamari din apele mării.

Un tânăr de 23 de ani a murit înecat în stațiunea Neptun

În urmă cu câteva minute salvamarii au scos din mare o femeie care nu reușea să mai ajungă la mal. Era prinsă de curenți, și în ciuda eforturilor nu putea să înainteze către plajă. Norocul ei a fost un salvamar care a observat că femeia se chinuia să înoate și să vină la mal. Pe de alta parte, tânărul de 23 de ani care a murit înecat venise marți seară cu un grup de prieteni pe plaja din Neptun, că să facă o baie răcoroasă. A intrat în mare și nu s-a mai întors. De atunci s-a dat alarma, iar scafandrii de la ISU l-au căutat aproape toată noaptea. Dimineață, echipe mixte formate din salvamari și scafandri au periat marea, dar nici urmă de tânăr.

Citește și: Femeia care a primit un rinichi de porc modificat genetic şi o pompă cardiacă mecanică a murit

Miercuri, în jurul orei 12:30, trupul fără viață al bărbatului a fost adus la mal de curenți. Salvamarii avertizează că marea își modifică relieful subacvatic de la o zi la altă. Se întâmplă asta din cauza lucrărilor care s-au făcut în ultimii ani pentru lărgirea plajelor. La Neptun, lucrările s-au încheiat în urmă cu o saptamană și se pare că în zonă s-au format gropi care depășeste 1- 12 metri adâncime, în plus, curenții sunt foarte puternici.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...