Web Analytics
scris luni, 08.07.2024

Accident mortal în Argeș. Șoferul a fugit de la locul faptei

În cursul nopții de duminică spre luni, 7 spre 8 iulie, polițiștii argeșeni au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că pe DJ 703K, pe raza localității Budeasa, un pieton a fost accidentat mortal.

Accident mortal în Argeș. Șoferul a fugit de la locul faptei

Citește și: Bărbat în stare gravă, după ce a căzut de pe o stâncă în Cheile Bicazului

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au confirmat cele sesizate, persoana decedată fiind un bărbat în vârstă de 67 de ani, din localitate.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, acesta ar fi fost accidentat când se afla întins pe partea carosabilă, de către un autovehicul care se deplasa dinspre Mărăcineni spre Mălureni. Conducătorul mașinii a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, după producerea evenimentului.

La scurt timp, împricinatul au fost identificat, stabilindu-se că este vorba despre de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Mălureni.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatele din dotare, rezultând că nu a consumat alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conform art. 192 și 338 din Codul Penal, în care cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...