Web Analytics
scris vineri, 14.06.2024

Incendiu la o fabrică de pe autostrada Pitești – București

Un incendiu a fost semnalat vineri, 14 iunie, în jurul orei 14, la o fabrică de Automotive („Martur”) din apropierea km 102 al autostrăzii București-Pitești, alertându-i pe cei de la ISU Argeș, care au mobilizat la fața locului forțe importante.

Incendiu la o fabrică de pe autostrada Pitești – București

Citește și: Argeșeanul care și-a ucis câinele va fi trimis în judecată în stare de arest

S-a acționat pentru lichidarea flăcărilor, evacuarea fumului și pentru identificarea focarelor ascunse. Nu au fost persoane rănite. Din informațiile ISU Argeș, hala unde s-a manifestat incendiul este de aproximativ 100 mp.

În continuare, se evacuează fumul din hală pentru a se crea vizibilitate echipajelor de intervenție și se acționează pentru răcirea acumulatorilor.

Conducerea intervenției este asigurată de inspectorul șef al ISU Argeș, colonel Alin Berevoescu, iar la fața locului s-a aflat și prefectul Dragoș Predescu.

Focul ar fi izbucnit la schimbul de tură, nu erau oameni în interior. De asemenea, vă informez că situația nu afectează circulația pe autostrada care ne leagă de capitală. Traficul rutier este oprit pe drumul de acces către fabrică” – a transmis, la rându-i, prefectul.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită