Web Analytics
scris vineri, 31.05.2024

Argeș. Nu a oprit la semnalele polițiștilor când transporta lemne fără acte!

S-a întâmplat joi, 30 mai. Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Nucșoara, aflat la volanul unei autoutilitare, nu a oprit la semanalele regulamentare acustice și luminoase ale unei autospeciale de poliție.

Argeș. Nu a oprit la semnalele polițiștilor când transporta lemne fără acte!

Citește și: Pitești. Bărbat reținut pentru agresiune în plină stradă!

Drept urmare, polițiștii din Domnești, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, l-au sancționat contravențional pe împricinat cu o amendă în valoare de 660 de lei, conform OUG 195/2002R, reținându-i totodată permisului auto în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 30 de zile.

N-a fost doar atât. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că bărbatul transporta cantitatea de 1,5 mc de material lemnos fără documente de însoțire, potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș.

Astfel, bărbatul a fost sancționat contravențional, conform Legii 171/2010 R privind contravențiile silvice, cu suma de 2.000 de lei, iar cantitatea de 1,5 lemn de foc rășinoase a fost confiscată și predată ocolului silvic competent.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...