Web Analytics
scris luni, 27.05.2024

Un mire s-a prăbușit pe ringul de dans la propria nuntă și a fost dus de urgență la spital

Clipe de suspans au avut loc la o nuntă din Botoșani, când mirele s-a prăbușit pe ringul de dans și a fost transportat de urgență la spital.

Un mire s-a prăbușit pe ringul de dans la propria nuntă și a fost dus de urgență la spital

Cum s-a întâmplat totul

Evenimentul a avut loc în weekend, la o sală de evenimente din apropierea orașului Botoșani. Incidentul s-a petrecut aproape de miezul nopții, când toți se așteptau să fie furată mireasa. În schimb, mirele, în vârstă de 44 de ani și sărbătorindu-și ziua de naștere, a început să se simtă rău și s-a prăbușit în mijlocul petrecerii, în timp ce-și ținea aleasa de mână. Cei din jur i-au acordat primul ajutor, apelând rapid la 112 pentru a solicita asistență medicală. În cădere, bărbatul s-a lovit grav la nivelul nasului și feței, iar o ambulanță a sosit rapid la fața locului.

Citește și: Spitalele au eutanasiat pacienți pentru a spori „morțile Covid”: UCIȘI cu supradoză de MIDAZOLAM

„Pacientul prezenta un traumatism cranio-facial și un traumatism al piramidei nazale. A fost transportat la Urgențe, unde a fost stabilizat. După o perioadă de supraveghere, a solicitat externarea la cerere, probabil pentru a se întoarce la invitați. A plecat cu recomandări medicale,” a declarat un angajat al UPU-SMURD pentru Monitorul de Botoșani. În timp ce mireasa a rămas la restaurant alături de invitați, o parte din familie l-a însoțit pe mire la spital. Rapiditatea intervenției i-a salvat viața bărbatului de 44 de ani.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...