Web Analytics
scris joi, 16.05.2024

FC Botoșani – CS Mioveni, vineri, în turul barajului de menținere/promovare

CS Mioveni dispută vineri, 17 mai, meciul tur al barajului de promovare în Superliga. Adversară va FC Botoșani, partida urmând să se dispute pe terenul acesteia. Jocul va începe de la ora 20:00, și va fi în direct pe Digi Sport și Prima Sport. Barajul se va disputa în dublă manșă. Turul este programat vineri 17 mai, la Botoșani, iar returul la o săptămână distanță, la Mioveni.

FC Botoșani – CS Mioveni, vineri, în turul barajului de menținere/promovare

Citește și: Zilele Piteștiului! Peste 500 de sportivi se vor întrece în pași de dans

Cele două echipe s-au mai întâlnit într-un meci oficial la începutul acestui sezon. A fost un meci de Cupă, disputat la Mioveni pe 30 august, partidă în care FC Botoșani s-a impus cu 2-0. CS Mioveni a ajuns la acest baraj după ce a ocupat locul 5 în Play-off-ul Ligii a II-a. Galben-verzii au beneficiat de faptul că două dintre echipele clasate mai sus nu au avut drept de promovare. Este vorba despre Corvinul Hunedaora și CSC Șelimbăr.

Citește și: O bancă din România înlocuiește toate cardurile Mastercard. Până când mai pot fi folosite

Clubul din Botoșani se află într-un moment foarte dificil, riscând să retrogradeze în Liga 2, de unde a promovat în vara lui 2013. Așadar, la 11 ani după ce ajungea pe prima scenă a fotbalului românesc, formația din Moldova se poate întoarce în divizia secundă. Botoșănenii au avut parte de un sezon slab, cu rezultate oscilante, negative, iar retrogradarea directă nu a fost deloc departe. Până la urmă, au reușit să le depășească pe FCU Craiova FC și FC Voluntari, care au retrogradat direct din acest sezon de primă ligă, formația pregătită de Bogdan Andone urmând să dea baraj cu CS Mioveni.

FC Botoșani a reușit la limită să evite ultimele două locuri din play-out-ul SuperLigii, având acum posibilitatea salvării. Aparent, are prima șansă în fața Mioveniului, iar primul meci îl va juca pe terenul propriu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...