Web Analytics
scris joi, 16.05.2024

Cum rămâne cu sensul giratoriu de pe Calea Câmpulung, în locul fostei Uzine de apă

„Probabil, până la sfârșitul anului intrăm în linie dreaptă cu el”, spune vicele Gelu Tofan

Încă din 2023 se vorbește desprea crearea unui sens giratoriu pe Calea Câmpulung din Pitești, în locul fostei Uzine de apă. Întrucât zona este foarte tranzitată și au fost multe accidente, municipalitatea a căutat o soluție care să fluidizeze traficul.

Cum rămâne cu sensul giratoriu de pe Calea Câmpulung, în locul fostei Uzine de apă

Se dorește a fi construit un sens giratoriu în locul fostei Uzine de apă. Pentru a fi creat spațiul necesar trebuie demolate clădirile dezafectate (foto) care aparțin societății Apă Canal. S-au făcut măsurători, iar acum se lucrează la documente, mai exact la reactualizarea cărții funciare de la Apă Canal. Apoi, cronologic, trebuie să fie obținute Certificatul de Urbanism în baza unor documente, avizele și autorizația de demolare.

Despre stadiul acestui proiect ne-a vorbit viceprimarul Gelu Tofan. „Suntem în procedura de reactualizare a planului cadastral al imobilului de la Apă Canal, sunt depuse documentele, urmând ca, după această reactualizare, să luăm autorizația de demolare a construcțiilor existente pe terenul Apă Canal. După aceea se fac schimburile de teren cu Primăria și se începe proiectul efectiv. (…) Probabil, până la sfârșitul anului intrăm în linie dreaptă cu el să-l proiectăm și să-l și executăm”.

Citește și Fosta contabilă a Primăriei Corbi, condamnată la 6 ani de închisoare. „Am venit să discutăm şi să mă iertaţi. Şi să mă ajutaţi să scap de asta. Pun banii înapoi, tot”

Citește și Oficial! 4.748.274 de pensionari, în aprilie. Pensia medie a fost de 2.248 lei

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...