Web Analytics
scris vineri, 03.05.2024

Bacterii periculoase, descoperite în mâncarea consumată de fetiţa de 4 ani care a murit împreună cu bunica ei

Au venit primele rezultate ale analizelor de laborator din probele prelevate de către inspectorii sanitar-veterinari în cazul fetiței care a consumat peşte de la magazinul din sat şi a murit la scurt timp împreună cu bunica ei.

Bacterii periculoase, descoperite în mâncarea consumată de fetiţa de 4 ani care a murit împreună cu bunica ei

Citește și: Fosta contabilă a Primăriei Corbi, condamnată la 6 ani de închisoare. „Am venit să discutăm şi să mă iertaţi. Şi să mă ajutaţi să scap de asta. Pun banii înapoi, tot”

Se pare că peştele era infectat cu mai multe bacterii. Atât peştele, cât şi carnea de mici consumată de către familia din Spanţov, Călăraşi conţineau enterobacterii peste limita admisă. Această clasă de bacterii poate include unele periculoase care duc la toxiinfecţie alimentară şi ar fi putut cauza decesul fetiţei de patru ani şi a bunicii ei.

Tragedia s-a produs în familia din Spanţov chiar la masa de Florii, atunci când zece persoane au mâncat peşte şi mici.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită