Web Analytics
scris miercuri, 24.04.2024

Simpozion la Mioveni. 35 de ani de la ridicarea la rangul de oraș

Centrul Cultural Mioveni a organizat vineri, 19 aprilie, simpozionul aniversar „Colibași-Mioveni: 35 de ani de la ridicarea la rangul de oraș”.

Simpozion la Mioveni. 35 de ani de la ridicarea la rangul de oraș

S-au reunit personalități marcante în evoluția orașului Mioveni, foști și actuali conducători ai orașului, dar și alte persoane care au contribuit la transformarea comunei în oraș.

„Le mulțumim că ne-au fost alături în această zi specială, ne-au adus aminte de suferințele înaintașilor noștri și au pus bazele unui oraș minunat, aflat într-o continuă dezvoltare!”, a transmis Centrul Cultural Mioveni.

Citește și Două filme românești au fost selectate pentru Festivalul de la Cannes 2024

La 19 aprilie 1989, prin Decret Prezidenţial, comuna Colibași devine oraşul Colibaşi. 7 ani mai târziu, în 1996, ca urmare a unor demersuri făcute de către autorităţile locale, oraşul Colibaşi revine la vechea denumire, Mioveni. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...