Web Analytics
scris joi, 09.11.2023

Col (rez) Cristian Mihalcea: „Cu siguranţă, primarul Georgescu va fi trimis în judecată”

D-le colonel, ce mai știți despre primarul suspendat al orașului Mioveni, căruia i-a fost prelungită, cu 30 de zile, durata arestului preveniv?

– Îmi pare rău, am anticipat această măsură. Am văzut că același domn judecător intră mereu să judece cauza d-lui Ion Georgescu, spre bucuria unui polițist băutor fruntaş de la Mioveni, care postează tot felul de prostii – cu mintea lui tulbure – așa-zise pamflete, în speranța că amicul meu Florin Mocanu și prietenul lui, Gherghe, îl vor pune într-o funcție de conducere pentru zecile de reclamații pe care mi le-a făcut, și mie și opozanților d-lui Gherghe. Ce pot să-i transmit eu acestui băutor e că n-am fost niciodată cățelușul d-lui primar, sub nicio formă. Și toată lumea știe pe ce poziții am lucrat eu cu dl primar. Cât despre examene, eu am dat trei și le-am luat. Tu, băutorule fruntaş, n-ai luat niciunul! Poate iei acum, că tot te lauzi că o să te pună la secția nu știu care… Las-o mai ușor cu băutura, că e păcat de tine!

Col (rez) Cristian Mihalcea: „Cu siguranţă, primarul Georgescu va fi trimis în judecată”

„Cum poate acest sistem al Poliției să țină asemenea indivizi?!”

Vă referiți cumva la un fost candidat la șefia Poliției Mioveni, despre care ați mai vorbit în interviuri anterioare?

– Da. E bine pentru Mioveni că acest individ nu a luat examenul (concursul – n.a.). Pentru mine, încă o dată, e un mare semn de întrebare cum poate acest sistem al Poliției să țină – nu să pună șefi – asemenea indivizi, cu un comportament care nu face cinste nici unui civil, ca să zicem așa, darămite ofițerilor din Poliție?! Dar totul e posibil, cum a fost și la Constanța, aduceți-vă aminte cum spuneau că „vom restructura”, „vom desfința IPJ-ul”… N-au făcut nimic, domnule! Și n-o să facă nimeni nimic!

Ce are de împărțit acest ofițer cu dumneavoastră?

– Are de mult timp… Cred că eu am fost de vină, că l-am iertat de zeci de ori. Orice zi petrecută cu el era pentru mine o provocare. Fiindcă băiatul ăsta inventa ceva, făcea ceva, în niciun caz bine. Susținut, însă, de cine v-am spus mai sus…

Nu-i spuneți numele, ca să-l cunoască lumea?

– Nu, n-are sens. Oricum, numele lui pătează Poliția.

Citește și Col (rez) Cristian Mihalcea: „La cum îl cunosc, Ion Georgescu nu va semna niciodată un acord de recunoaştere a vinovăţiei”

„Când îi convenea ce se scrie despre alții, erau bune, când erau despre el, nu erau bune…

Să revenim la dl Ion Georgescu. Știți care e starea sa de sănătate?

– Știu de când se ducea la analize, că are interdicții la foarte multe…

Am aflat că ar avea stenturi puse la inimă și că trebuie să meargă la un control, la analize…

– Poate să fie stabilită și mama analizelor, dacă așa s-a hotărât (să rămână în arest – n.a.), n-are niciun sens… Pentru că eu am spus de la bun început că e finiș… N-am de unde să știu cum se simte, știu avocații, știe familia lui. Nu știu ce preocupări are acolo, dânșii știu mai bine.

Dumneavoastră mai vorbiți cu familia dânsului?

– Lăsați-mă să nu vă răspund la această întrebare…

Credeți că dl primar citește presa, respectiv interviurile pe care le acordați „Jurnalului de Argeș”?

– Păi, are acces la ziare, sigur. Și, probabil, le și citește. Știu asta, pentru că noi, acolo, la Mioveni, ne întâlneam în jurul orei 7, mai ales când era perioada pandemiei, și discutam. Și mai făceam și „revista presei”, așa, sumar. La ora 7 fără un sfert veneau mai mulți și, după ce se discutau problemele legate de pandemie, mai stăteam 5-10 minute, cu colegii, făceam „revista presei”, dânsul citea și mai comentam, știți cum e…

Citește și Col (rez) Cristian Mihalcea: „M-am dus la biserică şi m-am rugat ca primarul Georgescu să fie liber”

Și ce părere avea dl Georgescu despre ziare?

– Păi, când îi convenea ce se scrie despre alții, erau bune, când erau despre el, nu erau bune… (râde) Ce putea să spună?! Ca noi, toți… Credeți că dacă scrie cineva despre mine, îmi convine?! Nu-mi convine. Asta e, dar trebuie să-ți asumi, mai ales când ești o persoană publică…

Ce credeți că se va întâmpla cu acest om? Ați spus săptămâna trecută că nu va semna un acord de recunoaștere a vinovăției. Va fi trimis în judecată…

– Cu siguranță va fi trimis în judecată. Dânsul spune că e nevinovat, că suma respectivă a fost un împrumut și că restul sunt niște instigări… Rămâne de văzut ce vor hotărî judecătorii.

Care este reacția politicului la declarațiile dv. din interviurile acordate în ultimul timp, în care v-ați referit la anumite persoane din Argeș cu funcții?

– Reacția e deosebită. (râde) Mi s-au confirmat discuțiile referitoare la doamna în cauză. Un apărător al dânsei, un băiat tânăr și drăguț, face lobby să nu mai vorbească nimeni cu mine, că am devenit periculos, probabil… În următorul interviu, voi discuta despre doamna în cauză și domnul Liviu Dragnea, că tot zicea că era dușmanul dânsei. Și uite așa a intrat pe sub pielea d-lui Ciolacu. O să vă spun eu mai multe despre acea „dușmănie”. Până atunci, însă, îi transmit că mi-a plăcut „casca” dânsei de la mină. A avut o „cască” personalizată (râde)… Devine penibilă. Dacă tot ai coborât în mină – e adevărat, gestul a fost frumos, a dat bine – ce ați rezolvat? În afară de faptul că ați „punctat” casca sau căciulița, ce aveați, personalizată?!

Politicianul a văzut cât de greu se muncește acolo, în mină…

– În zece minute vezi cât de greu se muncește?! Hai să fim serioși! Circ!

Citește și Colonelul (rez) Cristian Mihalcea comentează cazul primarului Ion Georgescu: „Femeile din viaţa lui i-au distrus cariera”

Citește și Colonelul (rez) Cristian Mihalcea comentează cazul edilului de la Mioveni: „Primarul Georgescu a simţit nevoia să «îmbrace» acest împrumut sub o formă care i-a fost fatală”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...