Web Analytics
scris miercuri, 30.08.2023

Dobrin omorât a doua oară, chiar de ziua lui

Din tot acest ospiciu care a ajuns să însemne FC Argeș, sponsorul Viorel Tudose pare cel mai sănătos la cap. Chiar dacă e înjurat la pachet cu managementul funerar de la club, deși omul dă, nu ia, cel puțin recunoaște câteva adevăruri. Printre care și acesta, absolut abisal: „Suntem idioții de serviciu ai fotbalului românesc, plătim și nu avem rezultate!”
Fiindcă pompează mulți megawați în conturile energetice ale clubului, Tudose și-a câștigat dreptul de a spune ce vede și ce simte. Și chiar dacă mai dă și câte un luft, măcar o face pe banii lui. Sau și pe banii lui, având în vedere că suportul financiar principal vine de la Primăria Pitești. Însă oricare sponsor în locul său și-ar fi luat numele firmei de pe tricourile unei echipe retrogradate cu artificii în Liga a II-a și dus ar fi fost.
Însă a rămas, iar pentru asta, jos pălăria! Ba chiar vorbește de un proiect pe 3-4 ani și promite că vom promova, chiar și dacă am face-o în genunchi. Evident, interviul supărat acordat ziarului nostru de către Viorel Tudose e după înfrângerea de acasă, cu Chindia, care ne-a scuipat pînă pe locul 16 în liga secundă și care a atras demiterea antrenorului Alexandru Pelici.

Dobrin omorât a doua oară, chiar de ziua lui

Mai jos nu se poate! Suntem deja la galere, pe locul 16 din 20, în urma multor comune din fotbalul românesc. Iar acest lucru s-a întâmplat într-o zi de 26 august, zi în care Nicolae Dobrin ar fi împlinit 76 de ani. Ironia sorții, la meci a fost invitată și doamna Gica Dobrin. Ce tristețe s-o vedem pe doamna Gica la un meci din peștera mediocrității și care n-a amintit nimic de spiritul, emulația și stadioanele pline pe care le făcea în anii șaptezeci soțul său, nu doar la meciurile oficiale, ci chiar și la antrenamente.

Dar poate că așa a vrut Dumnezeu, să ne dea o lecție fix în ziua în care Gâscanul s-a născut. Doar ca să ne arate cât de mici am ajuns. În anii ’70, Dobrin și colegii din cele două echipe de aur care ne-au dăruit două titluri de campioni jucau pe câte o butelie de aragaz sau pe un cojoc „Alain Delon”, echivalentul de azi al pardesiului Hugo Boss.
Bogdan Rusu, vârful de (in)atac al FC Argeșului, joacă azi pentru 7000 de euro pe lună. Ce vreau să subliniez? Uimitor cât de mare e grosimea șoriciului la fotbaliștii de azi, care au reușit să-l omoare pe Dobrin a doua oară. Și au făcut-o taman de ziua lui. Chiar am ajuns idioții de serviciu ai fotbalului românesc.

Citește și Noutăţi privind noul stadion „Nicolae Dobrin”. Ce contestaţii sunt pe rol la Piteşti, Hunedoara şi Constanţa

Citește și Nicolae Dobrin, în topul celor mai fini dribleuri din lume! Iată Top 50

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...