Web Analytics
scris marți, 29.08.2023

Mioveni: Depistat în timp ce conducea sub influența drogurilor

În seara zilei de 27 august a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești, care au suplimentat efectivele ce acționau la un eveniment public, au depistat un bărbat de 26 de ani, din Moșoaia, care conducea un autoturism pe raza orașului Mioveni, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, a rezultat că se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

Mioveni: Depistat în timp ce conducea sub influența drogurilor

Citește și 85 de elevi și profesori au participat la cea de-a X-a ediție a Taberei de leadership pentru mediu Eco Provocarea

Ca urmare a celor constatate, tânărul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge și urină, pentru confirmarea prin analize de specialitate a substanței detectate.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336, alin.2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...