Web Analytics
scris marți, 13.06.2023

Fetiță de 7 ani, în stare gravă după ce a fost lovită cu maşina de mama ei

O fetiță de 7 ani a fost lovită din greșeală de mama ei cu maşina, în timp ce aceasta încerca să parcheze în curtea casei. Incidentul a avut loc în comuna Dârmănești. Se pare că femeia care venea de la serviciu nu ar fi văzut copilul în momentul în care a încercat să parcheze maşina cu spatele în curtea casei. Fetița a fost transportată la spital cu funcții vitale.

Fetiță de 7 ani, în stare gravă după ce a fost lovită cu maşina de mama ei

Citește și: A murit Constantin Nicolescu

„La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 16:15, polițiștii argeșeni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în localitatea Dârmănești, o minoră ar fi fost accidentată de un autoturism, în curtea unei locuințe. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, care au constatat că cele sesizate se confirmă, minora fiind găsită în stare de inconștiență. De asemenea, la caz a fost direcționat un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Echipajul medical a efectuat manevre de resuscitare și a preluat minora, cu funcții vitale.

Citește și: Accident cu cinci mașini pe A1. Un copil de 5 ani a ajuns la spital

Din verificările preliminare efectuate de polițiști, s-a stabilit că, o femeie de 43 de ani, din Dârmănești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, în timp ce intra cu autoturismul în curtea locuinței, ar fi accidentat o minoră de 7 ani. În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, a transmis IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...