Web Analytics
scris marți, 13.06.2023

81 de cupluri piteștene, premiate pentru fidelitate în căsnicie

Marți, 13 iunie, n-a fost deloc o zi cu ghinion, ci prilej de bucurie pentru 81 de cupluri din Pitești, care au fost apreciate la Primărie pentru longevitate în căsnicie.

81 de cupluri piteștene, premiate pentru fidelitate în căsnicie

Citește și: Zilele orașului Mioveni. Paradă moto, spectacole rock și competiție automobilistică

Municipalitatea a premiat performanța acestor oameni de a fi un model de stabilitate în familie. 72 de cupluri au primit diplome de fidelitate pentru sărbătorirea a 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, iar nouă cupluri, pentru 60 de ani de viață împreună!

Primarul Cristian Gentea, însoțit de viceprimarul Gelu Tofan, a înmânat seniorilor prezenți la acest eveniment diplome, flori și premii în bani, „transmițându-le, atât în nume personal, cât și ca reprezentant al Consiliului Local Pitești, respectul și recunoștința pentru contribuția dumnealor la dezvoltarea comunității și pentru exemplul pe care îl reprezintă pentru generațiile mai tinere, acela de asumare a valorilor familiei și de prețuire a promisiunilor făcute în momentul când au decis să își unească destinele” – așa cum se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Pitești.

Felicitări tuturor sărbătoriților acestui eveniment special! Le dorim mulți ani împreună, în sănătate și bucurie, alături de familie și de cei dragi! – este urarea Primăriei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...