Web Analytics
scris vineri, 09.06.2023

Zeci de români arestați pentru fraudarea cardurilor sociale din California

Zeci de români au fost arestați pentru fraudarea cardurilor sociale din California. Printre suspecți este și un consilier local din Eforie. Acest gen de infracțiune a luat amploare în ultimii doi ani, valoarea sumelor fraudate fiind de ordinul zecilor de milioane de dolari.

Zeci de români arestați pentru fraudarea cardurilor sociale din California

Citește și: Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Îmi voi face un site unde voi povesti tot ce ştiu despre politicienii din Argeş”

Consilierul Virgil Negru, în vârstă de 40 de ani, și-a petrecut ultimele 69 de zile în arest la aproximativ 6.600 de mile de casă, în închisoarea principală din comitatul Ventura, fiind acuzat că a încercat să fure bani destinați californienilor cu venituri mici, conform Los Angeles Times, Info-sud-est.ro. Românul a fost prins în flagrant, pe 1 aprilie, când încerca să retragă de la un bancomat bani folosind carduri sociale clonate.

Citește și: Produse contaminate, retrase din supermarketurile din România

Potrivit sursei citate, zeci de cetățeni români au venit recent în regiune pentru a fura bani și bonuri de masă, atrași de numărul mare de persoane care beneficiază de asistență publică și de securitatea slabă a cardurilor sociale. Din primăvara anului trecut, cel puțin 60 de persoane – aproape toate cu legături cu România – au fost arestate sau acuzate de suspiciuni de furt cu carduri EBT falsificate în sudul Californiei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *