Web Analytics
scris luni, 27.02.2023

Victor Pițurcă, audiat la DIICOT Craiova

Fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a fost audiat azi la DIICOT Craiova într-un dosar referitor la cumpărarea stadionului Extensiv din Craiova. Procurorii o vor audia în acest dosar și pe Claudia Pițurcă, dar și pe Mihai, ginerele fostului selecționer. La ieșirea de la audieri, Victor Pițurcă a confirmat că a fost chemat la DIICOT în dosarul privind stadionul Extensiv, dar spune că nici el, nici fiica sa, nu au vreo implicare.

Victor Pițurcă, audiat la DIICOT Craiova

Citește și: Constantin Schumacher: „Sper ca FC Argeş să scape de acest moment şi să rămână în Liga 1”

„Am fost audiat ca martor, mi-am spus punctul de vedere, dar nu am nicio legătură cu această licitație. Implicația a fost aceeași ca la București. Fiica mea chiar nu are nicio implicare. Într-adevăr, ea e și administrator pe firmă, dar totul e făcut de soțul ei. Pur și simplu mi s-au pus întrebări, dacă îi cunosc pe cei care au licitat, nu îi cunosc, habar nu am cine sunt, nici nu știu care a fost prețul licitației”, a spus Pițurcă la ieșirea de la DIICOT Craiova.

Citește și: InfoCons: Gustare de post cu până la 50 E-uri! Fii informat în Postul Paștelui

Reamintim că în urmă cu două săptămâni Victor Pițurcă a fost reținut de DNA pentru cumpărare de influență, în timp ce directorul Romarm, Gabriel Țuțu, a fost reținut pentru abuz în serviciu, trafic de influență și fals intelectual. Ulterior, Pițurcă a fost plasat sub control judiciar, de care a scăpat după câteva zile. În acest dosar a fost reținut și Alexandru Pițurcă. DNA a cerut arestarea preventivă a lui Alexandru Pițurcă și a șefului Romarm, însă un judecător de la Tribunalul Bucureşti a respins solicitarea și a decis plasarea celor doi sub control judiciar.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...