Web Analytics
scris duminică, 22.01.2023

Argeș. Trimis în judecată pentru condus haotic și comportament neadecvat

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secţiei 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Argeș. Trimis în judecată pentru condus haotic și comportament neadecvat

În după-amiaza zilei de 04 decembrie a.c., un echipaj de poliție din cadrul Secției 2  Poliție Pitești, care se afla în patrulare pe strada Plopilor, a observat un autoturism ce se deplasa haotic și care a lovit un autoturism parcat, motiv pentru care a efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului autoturismului. 
Citește și: Sindicaliștii din sănătate amenință cu greva privind noua lege a salarizării

Acesta nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea către b-dul Nicolae Bălcescu,  ulterior pe strada Gârlei, unde a lovit un alt autoturism, ce se afla în mers, fără a provoca victime.

Cu toate acestea, bărbatul nu a oprit, fiind blocat de polițiști, după câteva sute de metri.

Întrucât bărbatul era agitat, a fost încătușat și condus la sediul poliției, pentru audieri. 

Conducătorul auto, de 40 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Ulterior, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *