Web Analytics

Soţia lui Radu Vasilică a cerut ajutorul Poliţiei, după ce ex-deputatul ar fi ameninţat-o cu arma!

de | 4.01.2023 14:29 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

Deși polițiștii din Ștefănești i-au confiscat arma fostului deputat PSD, biroul de presă al IPJ Argeș nu știe, chipurile, nimic despre acest caz
Soția, fostă judecătoare pensionată de curând, e cea care a reclamat incidentul la 112

Un incident mai puțin deosebit s-a petrecut zilele trecute în Argeș. Conform informațiilor noastre, soția fostului deputat Radu Vasilică, Ana Denis Vasilică, fostă Oprea, judecătoarea care s-a pensionat de curând – a sunat la telefonul de urgență 112, reclamând un caz de violență în familie. Concret, doamna Vasilică a chemat poliția pentru că soțul ei ar fi amenințat-o cu arma și că e violent.

Radu Vasilică: „E problema noastră, domnule! Nu mai sunt persoană publică”

„E problema noastră, domnule! Nu mai sunt persoană publică. Nu vă spun nici da, nici nu. Vă mulțumesc, la revedere!” – ne-a declarat, pe un ton decent, dl. Vasilică.
Potrivit surselor noastre, polițiștii din Ștefănești s-au deplasat la locuința familiei și i-au ridicat arma fostului deputat, care avea permis de portarmă. Pentru mai multe detalii, am luat legătura cu comisarul-șef Sorin Ghinea, comandantul Poliției Ștefănești. Acesta, însă, ne-a spus că incidentul la care facem referire „a avut loc mai demult” și că pentru informații să luăm legătura cu Mădălina Epure, purtător de cuvânt al IPJ Argeș.

Citește și Judecătoarea Ana Denis Oprea s-a căsătorit cu ex-deputatul Radu Vasilică

Încurcate sunt, însă, căile de aflare a adevărului la Poliția Județeană! La biroul de presă al IPJ Argeș nu se știa nimic despre acest caz !?! Cel puțin asta ne-a declarat purtătorul de cuvânt Mădălina Epure, care ne-a spus că nu a auzit încă despre respectivul incident – deși colegul ei abia ce ne… precizase că „a avut loc mai demult”! – și că pentru a intra în posesia unor date, să facem o solicitare către Inspectorat.
În atari condiții, stăm și ne gândim cum circulă informația, pe cale ierarhică, la IPJ Argeș, din moment ce un astfel de caz de violență într-o familie renumită, petrecut „mai demult”, nu este cunoscut încă la nivel de conducere, astfel încât să poată fi adus la cunoștința opiniei publice. Ori aici e vorba despre altceva și ne scapă nouă? Ce spuneți, domnule chestor Marian Badea?
P.S. Considerați că acest text este adresa noastră scrisă către dumneavoastră, domnule comandant.

Citește și Fostul deputat Radu Vasilică implicat într-un accident împreună cu actuala soție

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *