Web Analytics

Tatăl, încătuşat pentru că s-a apropiat de fiul său!

de | 18.11.2022 16:52 | Actualitate, Home

Un bărbat de 58 de ani, din Slobozia, a fi pătruns în locuința sa, din aceeași localitate, apropiindu-se de fiul acestuia, încâlcând prevederile ordinului de protecție emis de instanța de judecată. Poliţia din Rociu a fost sesizată prin apel 112 în legătură cu acest fapt, petrecut joi, 17 noiembrie, în jurul orei 11.

Polițiștii s-au deplasat rapid la locuința în cauză, identificându-l pe bărbat. Acesta a fost condus la sediul poliției, iar în cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile prevăzute la art. 31 alin. 1 și dispuse prin ordinul de protecție”, faptă prev. de art. 47 din Legea 217/2003.

Citeşte şi: Au vrut să păcălească “asigurările” auto, cerând daune. Poliţia şi Parchetul i-au dovedit

În seara zilei de 17 noiembrie, după administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, bărbatul în cauză a fost reținut 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive – ne informează biroul de presă al IPJ Argeş.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *