Web Analytics
scris vineri, 21.10.2022

Piteșteanul Robert Glință, ambasador olimpic la #Swimathon12 Cluj

Desemnat, alături de David Popovici, sportivul anului 2021 de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, Robert Glință îi invită pe toți clujenii cu suflet mare la bazin, în 12 noiembrie, la #Swimathon12, pentru a contribui la cauza asumată de Fundația Comunitară Cluj: dotarea cu aparatură modernă a Clinicii de Oftalmologie Pediatrică de la Spitalul Județean de Urgență Cluj, unde se tratează copii din toată Transilvania.

Piteșteanul Robert Glință, ambasador olimpic la #Swimathon12 Cluj

Implicarea lui Robert într-o cauză legată de Transilvania nu este întâmplătoare, deși s-a născut la Pitești, el s-a mutat în 2013 la Baia Mare, pentru a se putea pregăti cu antrenorul Adrian Gherghei, iar în 2015 s-a transferat la Cluj, ca student al Facultății de Educație Fizică și Sport de la UBB, continuând să se antreneze cu același preparator.

Citește și Ștefănești: Tânăr la volan sub influența substanțelor cu efect psihoactiv

”În acest an sunt ambasador #Swimathon12, iar dacă sunteți din Cluj, vă invit pe toți la bazinul Universitas în 12 noiembrie, să ne distrăm si să contribuim, prin înot și donații la dotarea cu aparatură modernă a Clinicii de Oftalmologie Pediatrică de la Spitalul Județean de Urgență Cluj. Pentru ca toți copiii să vadă bine de mici!”, a spus Robert Glință.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...