Web Analytics
scris marți, 04.10.2022

Drumul Național 73D (Davidești – Suslănești) va fi reabilitat. Alina Gorghiu: “Îmi e rușine că avem așa drumuri”

Alina Gorghiu a făcut toate demersurile în așa fel încât un important drum național, DN73D (Davidești – Suslănești), să intre în reabilitare.

Drumul Național 73D (Davidești – Suslănești) va fi reabilitat. Alina Gorghiu: “Îmi e rușine că avem așa drumuri”

„Mă întorceam de la Rucăr, pe DN 73D, și credeți-mă că îmi era rușine că avem așa drumuri. Așa că l-am sunat pe domnul Pistol și i-am expus problema”, a precizat Alina Gorghiu la dezbaterea “Momentul adevărului. Ce facem cu infrastructura și cu transporturile rutiere?”

Citește și: Sala de sport din comuna Albota este în construcție

În acest context, directorul general al CNAIR, Cristian Pistol a anunțat în cadrul forumului că DN73D va fi reabilitat. „Cele două porțiuni privind reabilitarea sunt pe DN 73D (Davidești – Suslănești), una la km 40+100 și alta la Km 46+200. Documentațiile pentru achiziție și expertize tehnice sunt acum la Achiziții. Drumul necesită consolidare deoarece în aceste zone se produc tasări din cauza infiltrațiilor de apa în corpul drumului”, a precizat directorul CNAIR. Conform acestuia, până la jumătatea anului viitor contractul pentru reabilitarea DN73D va fi semnat, urmând ca lucrările să fie demarate cu prioritate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *