Web Analytics

Service auto pe platforma ARO

de | 6.01.2022 13:15 | Actualitate, Dezvăluiri, Economie

Anul acesta se împlinesc 15 ani de la vânzarea activelor fostei uzine ARO, timp în care a dispărut și infima speranță a relansării producției auto, așa cum se punea subiectul în discuție imediat după ce Landmark Management a preluat bunurile de pe platforma industrială. În această perioadă, firma cumpărătoare a dezvoltat în locul fostei uzine ceea ce este cunoscut ca fiind Câmpulung Industrial Park, una dintre activități fiind derulată acolo și de firma cu deșeurile care au luat foc în urmă cu opt ani.

Citește și Consiliul Judeţean a cedat Câmpulungului o clădire

Activitatea societății Landmark Management nu a fost profitabilă în ultimii ani. S-au raportat pierderi, dar nivelul acestora a scăzut, de la un minus de peste două milioane în 2019 ajungându-se la jumătate de milion în 2020. Cu un contingent de aproape patruzeci de angajați, Landmark Management vrea să dezvolte în acest an un service auto. În acest scop a obținut deja un certificat de urbanism pentru construirea unei hale în care se va derula activitatea propusă.
În continuare sunt disponibile la Câmpulung Industrial Park hale, terenuri și platforme betonate pentru dezvoltarea de construcții, depozite și producție.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și INTERVIU. 10 motive pentru care să îţi achiziţionezi o locuinţă în Landmark Tower! Un proiect gândit pentru siguranţa şi confortul familiei tale

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii