Web Analytics
scris joi, 07.10.2021

Balul „Ancheta” a ajuns la majorat!

Joi, 30 septembrie, a fost organizat Balul „Ancheta”, al colegilor ziariști de la săptămânalul cu același nume. Balul, care a devenit deja o tradiție în societatea argeșeană, se află la cea de-a 18-a ediție. Au fost, în sala de la Ramada Events, pe lângă politicieni și reprezentanți ai mediului public și de afaceri din Argeș, prieteni statornici și parteneri ai săptămânalului ajuns, iată, la majorat.

Balul „Ancheta” a ajuns la majorat!

Muzica și dansul, ca de obicei, au fost ”the best”, cu apreciere maximă pentru Dan Șipoteanu-Șarpe și formația lui, precum și pentru Damian Drăghici și taraful său, aflați în premieră la Balul ”Ancheta”. În cadrul evenimentului s-au acordat Titlurile de Excelență unor instituții sau unor personalități marcante din județ, s-a organizat concursul de umor interactiv „Vrei să fii politician?” și a fost lansat catalogul „Cei mai puternici oameni din Argeș- ReStart 2021”. Colegilor de la ”Ancheta”, le urăm și noi ” La Mulți Ani!
M.S.

Citește și Mihai Mărgineanu şi-a serbat onomastica la Balul ”Ancheta”

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...