Web Analytics
scris vineri, 23.07.2021

Noi restricții discutate în Guvern. Persoanele vaccinate vor merge la mall în weekend, restul, în cursul săptămânii

Vicepremierul Dan Barna a declarat, vineri, că în Coaliție și în Guvern au avut loc discuții despre stimularea campanie de vaccinare, în condițiile în care autoritățile se tem de valul patru al pandemiei. Printre posibilele măsuri, Barna a anunțat că românii vor putea merge la mall în weekend doar dacă vor fi vaccinați. De asemenea, vicepremierul a precizat că sunt luate în calcul tombole cu utilaje agricole pentru cei care se vaccinează, pentru a încuraja campania de vaccinare în mediul rural.

Noi restricții discutate în Guvern. Persoanele vaccinate vor merge la mall în weekend, restul, în cursul săptămânii

CITESTE SI Consiliera premierului Cîțu de la care a pornit scandalul documentului cu antetul guvernului, și-a dat demisia

Sunt doua tipuri de demersuri, cele de încurajare și stimulare, dar și acele măsuri pentru cadre medicale, pentru accesul la anumite servicii neesențiale, existența vaccinarii să fie o condiționalitate.

De exemplu, mersul la mall, să fie condiționat de existența vaccinării. Persoanele vaccinate să meargă la mall în weekend, restul, în cursul săptămânii

E un mesaj foarte clar: dacă vrem să nu ne mai întoarcem la perioada de restricții care ne-a chinuit atât de mult, e necesar să ne vaccinăm. Vom avea cu toții probleme dacă nu vom crește procentul de vaccinare, a transmis Dan Barna.

 

Distribuie!

0 Comentarii