Web Analytics

Misiunea de credință a Prințului Nicolae: promovarea culturii, valorilor și tradițiilor românești

de | 4.05.2021 01:24 | Cultură, Actualitate

Nicolae al României a transmis un mesaj cu ocazia Sărbătorilor Pascale pe pagina sa de socializare, alături de soția și fiica sa, îmbrăcați în port popular tradițional. În postarea sa de pe Facebook, nepotul regelui Mihai I a publicat două imagini în care apare alături de soţia sa, Alina Binder, şi de fiica, Maria-Alexandra, purtând costume populare tradiționale.

Nu este pentru prima oară când prințul Nicolae este surprins în imagini purtând costume populare tradiționale românești, fiind cunoscut de altfel faptul că, este un promotor al culturii, obiceiurilor și valorilor românești.
Amintim că, Nicolae s-a căsătorit cu Alina-Maria Binder în 2018, la Sinaia. Născut şi crescut în străinătate, prinţul Nicolae a ajuns prima oară în România în 1992, când avea şapte ani, cu ocazia primei vizite a bunicului său după începutul exilului din 1948.

A.N

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Frumoasa poza/namic de zis … totusi Regele Mihai ramane ultimul Rege al Romaniei ! Ceilalati/urmasii se zbat in zadar … precum zbaturile s-ar zbatea in fata elicelor !