Web Analytics
scris miercuri, 07.04.2021

Adrian Dumbravă pleacă manager la spitalul din Caransebeş

Începând cu 15 aprilie, cunoscutul antreprenor piteștean Adrian Dumbravă va deveni managerul celui de-al doilea spital, ca mărime și importanță, din județul Caraș Severin. El va prelua conducerea spitalului din Caransebeș. E vorba de un spital de urgență cu aproape 400 de paturi, care deservește o populație de 80.000 locuitori și se află în administrarea Primăriei municipiului Caransebeș.
Originar din Caransebeș, Adrian Dumbravă a dat curs unei solicitări a comunității din rândurile căreia a plecat în urmă cu mai bine de trei decenii. ”Da, informația e reală, voi conduce spitalul din Caransebeș. A venit vremea să ajut, cu tot ce am învățat și cu experiența de-o viață în domeniul infrastructurii medicale, comunitatea din rândurile căreia m-am ridicat. E o provocare pentru mine și sper să ajut cât pot de mult”, ne-a spus Adrian Dumbravă.
Vă reamintim că Adrian Dumbravă a fost managerul de proiect al Spitalului Mioveni, singurul spital de stat ridicat de la zero în România de la Revoluție încoace.

Adrian Dumbravă pleacă manager la spitalul din Caransebeş

Citește și Adrian Dumbravă: „Societatea şi sistemul medical au nevoie de profesionişti. Nu mai merge să ţinem oameni în funcţii doar cu amprentă politică”

Citește și Un gest de solidaritate. Adrian Dumbravă a sponsorizat Spitalul Leordeni cu produse alimentare şi echipamente de protecţie

 

Distribuie!

0 Comentarii