Web Analytics

Activitatea operatorilor de transport nu este interzisă

de | 27.03.2020 12:53 | Actualitate

În condițiile în care operatorii de transport  din Argeș au redus cursele spre și din localitățile limitrofe, Instituția Prefectului anunță că argeșenii pot folosi mijloacele de transport în comun, cu condiția de a respecta restricțiile de circulație impuse în timpul stării de urgență. “În plus, facem precizarea că activitatea operatorilor de transport nu este interzisă și ținem să dezmințim informațiile apărute în spațiul public în acest sens. De asemenea, precizăm că transportatorii au obligația de a-și respecta contractele de servicii pe care le-au încheiat cu autoritățile”, anunță Prefectura Argeș.

De asemenea, firmele de transport au obligația să respecte condițiile stabilite pentru împiedicarea rânspândirii coronavirusului, conform Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr 10 din 22.03.2020:
“Art.4. (3) Operatorii de transport public vor avea în vedere ca prestarea serviciului public pe care îl asigură să se desfășoare cu respectarea condițiilor necesare împiedicării răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2 sens în care vor putea proceda, de comun acord cu autoritatea contractantă, la modificarea graficului de circulație precum și a numărului de autovehicule de transport puse în trafic.”

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii