Atenție, vine zăpada!

de | 22.11.2019 22:51 | Actualitate

O atenționare Cod Galben anunță că în Argeș va ninge în noaptea de vineri spre sâmbătă.
Începând cu pra 22.00, zăpada cade moderat. Potrivit ISU Argeș, sâmbătă dimineață ar trebui să ne așteptăm la un strat de zăpadă de 5-7 cm.

Administrația Națională de Meteorologie anunțase deja vreme deosebit de rece, ninsori la munte, precipitații mixte, intensificări ale vântului (22 noiembrie, ora 11:00 – 23 noiembrie, ora 10:00)
Vremea este rece în sudul, centrul și estul țării, chiar deosebit de rece în Moldova și estul Transilvaniei, unde în cea mai mare parte a intervalului vor fi temperaturi negative.
În Carpații Meridionali și Orientali precum și în zonele submontane aferente vor predomina ninsorile, iar local în Oltenia, Muntenia, dealurile Moldovei și în zonele depresionare precipitațiile vor fi mixte (ploaie, lapoviță și ninsoare) și trecător se poate depune polei.
În Oltenia cantitățile de apă vor depăși izolat 15…20 l/mp.
Vântul va avea intensificări în Munții Banatului și în vestul Carpaților Meridionali, unde la altitudini de peste 1500 m vitezele la rafală vor fi de 70…90 km/h, iar trecător ninsoarea va fi viscolită. Intensificări temporare ale vântului vor fi și în celelalte regiuni, cu precădere în cele sudice, unde pe arii restrânse vor fi viteze de 55…65 km/h.
Foto descriptiv bihon.ro

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii