Web Analytics

83 de pietoni sancționați de polițiștii rutieri

de | 16.11.2017 10:34 | Actualitate

politia rutieraÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, oamenii legii au aplicat 164 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 30.000 de lei. Printre cei sancționați pentru nerespectarea Codului Rutier s-au numărat și pietoni.
Au fost sancționați contravențional 83 de pietoni, 73 dintre aceștia fiind depistați în timp ce traversau neregulamentar, iar 10 în timp ce se deplasau neregulamentar pe partea carosabilă. Majoritatea abaterilor săvârșite de pietoni au fost constatate în mediul urban, unde au fost sancționați contravențional 68 de pietoni.
Totodată, în urma acțiunilor desfășurate, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 2 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii