Web Analytics

77 de elevi au depus jurământul militar la Inspectoratul de Poliție Județean Argeș

de | 11.06.2021 15:27 | Actualitate

Elevii Şcolii de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” Câmpina, care au fost admiși în acest an, au depus, astăzi, 11 iunie a.c., jurământul militar la Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Cei 77 de elevi, aflați în stagiu de practică în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au jurat credință țării și profesiei de polițist, astăzi, într-un cadru festiv restrâns.

Cei 46 de băieţi și 31 de fete au rostit cuvintele sacre ale legământului suprem față de țară în fața comenzii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

 

Citește și Generalul în rezervă Nicolae Berechet, critic faţă de recentele scandaluri din poliţie: „Văd oameni puşi să conducă structuri şi care nu au capacitatea, nici informativă, nici aplicativă să o facă”

 

Momentul a fost încărcat de emoție și cu siguranță va rămâne în memoria participanților ca fiind unic în cariera lor. Comanda inspectoratului și polițiștii prezenți la eveniment care le-au transmis faptul că de acum vor păși pe drumul către maturitatea deplină, care le va contura personalitatea și cariera, că trebuie să manifeste seriozitate și interes în meseria pe care și-au ales-o.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii