Web Analytics

Simone Tempestini a câştigat Raliul Argeşului

de | 5.05.2019 09:37 | Actualitate

Sâmbătă seara, în faţa unui public numeros, în Piaţa Vasile Milea din Piteşti au fost premiaţi câştigătorii Raliului Argeşului, prima etapă din Campionatul Naţional de Raliuri. La eveniment au fost prezenţi Bogdan Matei-ministrul Tineretului şi Sportului şi Dan Manu-preşedintele CJ Argeş.

Echipajul format din multiplul campion Simone Tempestini şi Sergiu Itu a câștigat Raliul Argeșului 2019 la bordul unui Hyundai i20 R5. Pe locul al doilea s-au clasat Vali Porcișteanu/Dan Dobre, la bordul unui Citroen C3 R5. Dan Girtofan/ Tudor Marza au ocupat ultima treaptă a podiumului general cu o Skoda Fabia R5.

Echipajul Cristi Sugar/ V. Colceriu s-a impus în cadrul Cupei Dacia. Aceștia au fost urmați de singurul echipaj complet feminin din cadrul campionatului format din Cristiana Oprea /Diana Hațegan. Podiumul a fost încheiat de H. Balea/M. Luncan.

Cupa Suzuki a fost câștigată de B. Vrabie/L. Csegzy la bordul unui model Swift. Au fost urmați de D. Budai / L. Budai, iar ultima treaptă a fost ocupată de B Talasman/ A. Mitrașcă.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole