Web Analytics

Simone Tempestini a câştigat proba superspecială de la Piteşti de la Raliul Argeşului

de | 4.05.2019 09:59 | Actualitate

Vineri seara a avut loc proba superspecială Piteşti din cadrul Raliului Argeşului.

Trei probe speciale au fost programate: două treceri pe ”Curtea de Argeș”, în lungime de 5,8 kilometri și superspeciala de la Stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești.

Toate cele 3 probe speciale de vineri 3 mai au fost câștigate de echipajul campionilor en-titre Simone Tempestini – Sorin Itu.

Un eveniment notabil a fost accidentul suferit de echipajul renumitului Titi Aur, dar şi abandonul unui echipaj favorit la ocuparea podiumului: Bogdan Marișca alături de Sebastian Itu. Echipajul lui Marișca a încheiat anul trecut campionatul național pe locul 3.

Cu aproximativ 12.000 de spectatori prezenți la superspecială, după estimările jandarmeriei, a treia specială a zilei s-a desfășurat sub aplauzele piteștenilor prezenți în număr mare. Cu 14 secunde câștigate și pe superspecială, Tempestini se distanțează după prima zi de concurs, fiind urmat în clasamentul general provizoriu de piteşteanul Valentin Porcișteanu și Sebastian Barbu.

Sâmbătă 4 mai, pe Transfăgărăşan se anunţă spectacol total. La ora 11 începe proba de urcare, după care are loc cea de coborâre. Seara va avea loc festivitatea de premiere, iar piloţii vor reveni în Piaţa „Vasile Milea” pentru şampanie şi ovaţii.

 

Foto: raliulargesului.ro

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii