Web Analytics

7 cetățeni turci, depistați cu ședere ilegală în Argeș

de | 8.03.2018 09:13 | Actualitate

turci ilegali imigrariPoliţiştii de imigrări din Argeş au depistat 7 cetăţeni turci, care nu au părăsit ţara la expirarea perioadei legale de şedere. Aceaştia au fost sancţionaţi contravenţional şi obligaţi, prin comunicările emise, să părăsească teritoriul României în termen de 3 zile.
Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciului pentru Imigrări al judeţului Argeş au organizat, la data de 07 martie a.c., o acţiune în scopul prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.
În cadrul activităţilor întreprinse, au fost depistaţi, cu şedere ilegală, 7 bărbaţi, cetăţeni turci, cu vârste cuprinse între 30 şi 48 de ani. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de imigrări au stabilit că aceaştia au intrat legal în România, în baza unor vize Schengen, având drept de şedere 90 zile, însă la expirarea valabilităţii perioadei de şedere nu au părăsit teritoriul ţării noastre.
Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4200 de lei, în conformitate cu prevederile OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, iar pe numele străinilor au fost emise comunicări prin care sunt obligaţi să părăsească teritoriul României în 3 zile.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii