Web Analytics

60 de familii din Mioveni vor avea un Paşte mai bogat

de | 28.04.2021 09:20 | Actualitate

Campania umanitară ”Venim în casa ta de Paște” a ajuns la final. Începând de miercuri și până astăzi, 60 de familii aflate în evidenţa Direcției de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei oraşului Mioveni vor avea o masă mai bogată de sărbători.
 Campania s-a desfășurat în perioada 5 – 23 aprilie a.c., și a fost organizată de Consiliul Local, Primăria Mioveni și Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu SC Delta Invest SRL, Cofetăria Alpina, SC Clasic Market-Green Pub, SC Divicom General SRL, SC Acva Marin Benefic SRL, unităţile de învăţământ de pe raza oraşului, dar şi cu cetăţenii inimoşi ai oraşului.
Beneficiarii au primit pachete ce conțin produse alimentare perisabile și neperisabile: ouă, măsline, brânză, salam, lapte, unt, cereale, conserve, ulei, faină, orez, zahăr, băuturi răcoritoare, dulciuri, prăjituri, cozonac, detergent, dar și rechizite școlare.
Mulțumim tuturor celor care au ales să doneze și care prin gestul lor simplu au adus o bucurie imensă în sufletele unor oameni sărmani!, au transmis organizatorii campaniei ”Venim în casa ta de Paște”.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii