Web Analytics

51 de elevi fac practică la Jandarmeria Argeș

de | 30.01.2023 15:36 | Actualitate, Home

51 de elevi ai școlilor militare de subofițeri jandarmi au început astăzi stagiul de practică în structurile operative ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș. Aceștia sunt elevi ai școlilor militare, 2 din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni și 49 din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani.

Citește și Polițiștii locali au fost la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” din Pitești

„Încă de la primele ore ale dimineții, cu emoții vizibile, tinerii s-au prezentat la sediul unității noastre. Primele activități au constat în prezentarea istoricului unității, misiunile curente ale jandarmeriei și activitățile pe care le vor desfășura pe parcursul stagiului de practică.

În următoarele zile, tinerii elevi vor fi repartizați către structurile de ordine publică, unde vor face cunoștință cu tutorii profesionali de la care vor învăța în toată această perioadă.

La finalul stagiului de practică, elevii vor fi apreciaţi pentru activitatea desfăşurată şi li se vor acorda calificative care vor fi transmise instituțiilor de învăţământ”, a transmis IJJ Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *