Web Analytics

5 motive pentru care alegerea unei canapele extensibile este mai bună decât alegerea unei canapele clasice

de | 26.10.2020 17:14 | Economie

Canapeaua este, în general, locul în care petrecem cel mai mult timp relaxându-ne, cu familia sau prietenii, dar este și locul pe care multe persoane dorm. Piața canapelelor a crescut, iar multe persoane au început să opteze pentru canapele extensibile, în detrimentul celor clasice, și este destul de simplu de înțeles de ce. Dacă ești în căutarea unei noi canapele pentru livingul sau camera ta, iată mai jos câteva motive pentru care ar trebui să optezi pentru o canapea extensibilă.

1. Confortul

Multe persoane evită să cumpere canapele extensibile gândindu-se că nu sunt la fel de confortabile ca cele clasice. Într-adevăr, canapelele extensibile au tendința de a fi ceva mai ferme față datorită cadrelor ce susțin extensia, dar modelele mai noi sunt variate. Tot ce trebuie să faceți este să testați diferite canapele extensibile și să vedeți care se potrivește dumneavoastră. De preferat este ca viitoarea canapea extensibilă să aibă un cadru din lemn masiv, înșurubat și lipit, pentru a asigura o stabilitate sporită. În trecut, eticheta de incomod a canapelelor extensibile a fost dată de cadrele metalice ce se curbau sub greutate, dar nu mai este cazul și în prezent.

2. Design și dimensiuni

Alte motive pentru care oamenii tind să evite canapele extensibile sunt design-ul și dimendiunile. Canapelele extensibile erau mai mult practice decât frumoase, iar majoritatea dintre noi acordă acum mult mai multă atenție modului în care își decorează casa. Însă, nu se mai pune problema acestor aspecte. Putem găsi canapele extensibile mai mici sau foarte mari, cu un design super modern sau chiar clasic, victorian.

3. Spațiul

Este clar că atunci când optăm pentru canapele extensibile, salvam spatiu. Este unul din aspectele cele mai importante ale unei astfel de canapele. Canapelele extensibile sunt perfecte pentru o cameră micuță cu puțin spațiu și chiar și pentru living, în special atunci când ai oaspeți peste noapte. Pe lângă faptul că se transformă cu ușurință într-un pat, majoritatea canapelelor extensibile au și spații de depozitare pentru pături, pilote, perne, așternuturi de pat sau diverse obiecte pe care doriți să le ascundeți de văzul lumii.
Vom găsi canapele extensibile în special în garsoniere și apartamente cu livinguri micuțe tocmai pentru că acestea sunt ideale pentru a mobila spații mici.

4. Dormitul

Cele mai noi canapele extensibile sunt la fel de confortabile ca un pat normal. Da, la fel de confortabile, poate chiar mai. Cu toții am dormit într-o canapea extensibilă în trecut și ne amintim cam cât de prost am dormit, cât de incomod a fost și cât de puțin spațiu aveam. Însă acelea sunt vremuri mult apuse. Noile tehnologii permit canapelelor extensibile să fie la fel de confortabile ca un pat, ceea ce oferă un avantaj enorm canapelelor extensibile față de canapelele clasice. Sistemele de extindere sunt diferite, cadrele de pat sunt mai solide, iar salteaua poate fi pe arcuri, cu pumă sau o combinație dintre acestea. De asemenea, poți utiliza oricând un topper de pat pentru extra confort.

5. Bugetul

Pentru că este un factor foarte important atunci când luăm o decizie, trebuie discutat și despre bugetul pentru o canapea. Pentru cei cu un buget redus ce doresc să investească într-o canapea nouă, fără dar și poate, canapeaua extensibilă este alegerea perfectă. Puteți găsi cu siguranță una care să se încadreze în bugetul dumneavoastră, dar să se și potrivească gusturilor și cerințelor. Și ce e și mai important este faptul că plătiți o singură dată pentru un produs ce îndeplinește două roluri: de canapea și de pat.
Dar aceste canapele extensibile nu sunt neapărat doar pentru persoane cu buget redus. Există canapele extensibile cu prețuri mult mai mari, tehnologii noi, fabricate din materiale de înaltă calitate, cu design-uri diferite și moderne, care să se potrivească gusturilor oricăruia. Cu siguranță prețul unei astfel de canapele extensibile poate fi ridicat, însă vei plăti pentru calitate.
M.S.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii