Web Analytics
scris sâmbătă, 05.12.2020

5 Decembrie – Ziua Internațională a Voluntarilor. ISU Argeș a ajuns la peste 200 de voluntari SMURD

 

5 Decembrie – Ziua Internațională a Voluntarilor. ISU Argeș a ajuns la peste 200 de voluntari SMURD

Împinși de o dorință puternică de a acorda un sprijin pompierilor în salvarea de vieți și de a cunoaște tainele acestei meserii, încă de la startul programului Salvator din Pasiune s-a înregistrat un număr neașteptat de mare de persoane ce își doreau să devină voluntari în cadrul ISU Argeș.

Anii au trecut, iar astăzi ISU Argeș a ajuns la un număr de peste 200 de voluntari SMURD, pregătiți de intervenție și cu inițiativă în aceste activități. Au fost și sunt oameni de bază în echipa salvatorilor argeșeni. Pentru aceștia fiecare clipă contează în salvarea unei vieți, astfel ajung să își dedice timpul liber în slujba cetățenilor.

 

Citește și Covid. Iată localitățile din Argeș unde rata de incidență a depășit pragul de 3/1000 de locuitori în ultimele 14 zile

 

”Suntem mândri de profesionalismul de care au dat dovadă în misiunile de salvare și la competițiile din țară, unde au ocupat locuri fruntașe. Sunteți în siguranță, zi de zi trec pe lângă dumneavoastră îngeri păzitori deghizați în oameni obișnuiți. La mulți ani, dragii noștrii voluntari SMURD argeșeni!

La mulți ani, tuturor voluntarilor!”, este mesajul postat pe facebook de către ISU Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...