Web Analytics

41 de pisici au fost salvate dintr-un apartament din Pitești. Proprietara are dosar penal

de | 6.10.2023 13:51 | Actualitate, Home

Polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor Argeș au găsit 41 de pisici într-un apartament din Pitești. Percheziția a avut loc joi, 5 octombrie, la locuința unei femei de 57 de ani.


„În urma cercetărilor s-a stabilit că femeia în cauză nu ar fi asigurat condiții optime de bunăstare, asistență medicală, spațiu de mișcare, existând posibilitatea ca animalele deținute să sufere afecțiuni virale și bacteriene. De asemenea, atât în locuință, cât și pe scara blocului persista un miros puternic de dejecții, existând riscul răspândirii unor de infecții către locatarii aceluiași imobil”, a transmis IPJ Argeș.
Pisicile au fost predate unei asociații de profil de pe raza comunei Moșoaia, proprietara a fost condusă la sediul poliției, pentru audieri, iar cercetările continuă.

Citește și Se rejudecă procesul terenului de pe Transfăgărăşan, învecinat cu cabana ex-deputatului Radu Vasilică

S-a făcut dosar penal sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în care se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de schingiuirea animalelor, conform art. 25, alin.3, lit.b din Legea 205/2004 privind protecția animalelor.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *