Web Analytics
scris duminică, 15.09.2024

400 de sportivi se întrec la judo, în Pitești

400 de sportivi se întrec la judo, în Pitești

În avest weekend au loc mai multe competiții de judo în Pitești.

Sâmbătă a avut loc deschiderea oficială a Concursurilor Naționale Under 12 și Under 13 (ne-waza) de judo și a Campionatului Național Under 15 (ne-waza) de judo.

Competițiile reunesc aproximativ 400 de sportivi la Sala Sporturilor Trivale și astăzi, de la ora 09:00. Intrarea este liberă.

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeş, Marius Nicolaescu, a participat la deschidere și a înmânat Federației Române de Judo o „Diplomă de Excelență” pentru promovarea și susținerea acestui sport în rândul tinerelor, dar și pentru rezultatele sportive obținute.

Citește și Fiul celebrului Rivaldo se simte foarte bine în România

Consiliul Județean Argeş a alocat aproximativ 700.000 lei, în acest an, pentru activități nonprofit de interes general în domeniul sportului.

Evenimentul este organizat de Federația Română de Judo, în parteneriat cu CSM Pitești și cu ACS Judo Legend, cu sprijinul Primăriei Municipiului Pitești și al Consiliului Județean Argeș.

Foto Facebook CJ Argeș

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...