Web Analytics
scris duminică, 19.05.2024

400 de alergători se întrec la Pitești

A început Pitești Half Marathon 2024! Sute de participanți își testează limitele în cea mai mare competiție de alergare din regiune.

400 de alergători se întrec la Pitești

Primăria transmite că aproximativ 400 de alergători, amatori și sportivi profesioniști, se întrec pe cele trei trasee: Cursa Populară (5 km), Cros (10 km) și Semimaraton (21 km).

Sunt puse la dispoziția participanților 4 puncte de revitalizare (apă, fructe, biscuiți etc), amplasate în fața Primăriei Pitești, în capătul Căii București, în Parcul Trivale, la intersecția străzilor Calea Craiovei cu Frații Golești.

Festivitatea de premiere are loc la ora 12:00, în Piața Primăriei.

Citește și Zilele Piteștiului! Ce evenimente au loc în acest weekend

Circulația autoturismelor va fi închisă total, între orele 9:00–12:00, pe următoarele sectoare de drum:

Sectorul 1 – între orele 9:00 și 10:45: str. Teiuleanu, b-dul I.C Brătianu, Calea București, str. Maternității (până în Gura Trivăii), sensul de venire spre Centrul de Diagnostic (pe sensul de la Centrul de Diagnostic, circulația va fi deschisă), str. Trivale până la Schit (riveranii trebuie să respecte indicațiile organelor de ordine și, doar în cazuri de forță majoră, să circule pe această stradă);

Sectorul 2 – între orele 9:30 – 12:00: Prelungirea Craiovei, str. Egalității (până la intersecția cu b-dul Eroilor), Calea Craiovei (sensul de coborâre de la Kaufland), b-dul Frații Golești.

Zone coordonate de poliția rutieră, cu trafic restricționat parțial, doar la trecerea alergătorilor: intersecție b-dul Republicii cu str. Maternității; intersecție str. Dumbravei cu str. Maternității; intersecție b-dul Republicii cu Prelungirea Craiovei.

Evenimentul sportiv de alergare a ajuns la a V-a ediție.

Competiția este organizată de Pitești Triathlon Team, alături de Primăria Pitești, cu ocazia Pitești Fest-Zilele Piteștiului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...