4 milioane de euro – nota de plată pentru echipamentele noi de la Spitalul Municipal Curtea de Argeș

de | 3.06.2021 08:45 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Spitalul Municipal din Orașul Regal va fi dotat cu echipamente medicale noi în valoare de aproape 18 milioane de lei, după ce proiectul „Consolidarea capacităţii sistemului medical public de gestionare a situaţiei de urgenţă cauzată de criza COVID-19 în judeţul Argeş” va fi în curs de implementare.

 

 

CITEȘTE ȘI: Ion Mînzînă: „Guvernele Orban și Cîțu au acordat cele mai mici ajutoare din Uniunea Europeană pentru firmele afectate de pandemie”

 

 

 

A fost nevoie de acordul pozitiv al Consiliului Local, după care urmează semnarea contractului de finanţare şi organizarea licitaţiilor. „Este vorba despre mai multe echipamente care vor veni la Spital, iar calitatea actului medical va creşte astfel”, a declarat Florian Mitucă, manager al Spitalului Curtea de Argeș. „Este un proiect în valoare de patru milioane de euro care e la faza de început acum. Cu aceşti bani se vor face construcţii şi dotări la Compartimentul Primiri Urgenţe, la Terapie Intensivă şi la blocul operator”, a afirmat Viorel Popescu, şef Birou Aprovizionare la Spital.

A.N

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat
Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat

Achiziționată recent de către S.C. Salubritate 2000 S.A., noua mașină de gunoi a fost testată în vederea ridicării pubelelor cu o capacitate între 120 și 240 de litri. Este vorba despre un utilaj mono operator, ce lucrează în regim automat, regim în care pot fi...

Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni
Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni

Echipa medicală a Spitalului Mioveni s-a îmbogățit cu un nou membru. Este vorba despre dr. Burtea Florian Gabriel, medic specialist urolog. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București,...