Web Analytics

300 de sportivi au participat la Campionatul Național de Skandenberg-Armwrestling și Para-Skandenberg

de | 29.03.2022 08:56 | Actualitate, Sport

Aproximativ 300 de sportivi de la 21 de cluburi au participat, sâmbătă și duminică, la Campionatul Național de Skandenberg-Armwrestling și Para-Skandenberg-Armwrestling 2022, găzduit de Sala Lumina de la Centrul Cultural Județean. Evenimentul, la care președintele Federației, Mircea Simionescu Simicel, care este și Secretar General al Federației Mondiale de Skandenberg s-a implicat activ, a fost organizat de Asociația Română de Skandenberg ,,Braț de Fier” și Club Sportiv de Skandenberg ,,Armbenders Viorel Dobrin” sub egida Federației Române de Skandenberg-Armwrestling (în devenire) și cu sprijinul Consiliului Județean Argeș.

Citește și:Campionatul Național de Skandenberg și Para-Skandenberg se desfășoară în weekend

Au fost două zile intense, în care sportivii de la toate grupele au dat tot ceea ce au avut mai bun. Marii favoriți și-au respectat blazonul. Printre aceștia, și Viorel Dobrin cel care a devenit din nou Campion național la categoria sa, la ambele brațe. De altfel, Viorel Dobrin a primit și titlul de cel mai bun sportiv român al anului 2021 în Skandenberg-Armwrestling, asta și datorită performanței excepționale a sportivului din Poiana Lacului, care a devenit, anul trecut, al doilea român după Oncescu, campion mondial. Mai mult, clubul pe care îl conduce a câștigat și titlul la general, cu 21 de medalii de aur, 21 argint, 14 bronz. Pe locul doi s-a clasat Unirea Șișești și pe trei Edi-Gym Club din Luduș. 

Citește și:Cei mai buni sportivi de skandenberg sunt din Poiana Lacului

Printre cei premiați s-au numărat și Florin Ghimișliu cadru universitar la Facultatea de Educației Fizică și Sport din cadrul Universității din Pitești, precum și Cristinel Gâju, primul mare sportiv de Skandenberg din Pitești. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *