3 PERSOANE RĂNITE ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER, LA MOȘOAIA!

de | 1.09.2020 09:08 | Actualitate

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, a avut loc seara trecută pe DN 67B, în raza localității Moșoaia.

În accident au fost implicate trei persoane care au fost preluate de echipajele medicale ajunse la fața loculuip pentru a fi transportate la spital.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-au deplasat la fața locului, din cauza evenimentului, traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate, fiind nevoie astfel de intervenția oamenilor legii pentru a putea degaja partea carosabilă, în vederea reluării traficului rutier în condiții normale.

Oamenii legii fac cercetări în acest caz pentru a stabil cu exactitate cele întâmplate.

Din primele verificări, un autoturism ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, care se afla staționat, în acesta aflându-se doi ocupanți.

Atât conducătorul primului autoturism, cât și cei doi ocupanți ai celui de-al doilea autoturism, care se afla parcat, au fost răniți.  

foto: descriptiv

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii