Web Analytics

3 motive pentru care să-ți cumperi un ceas Casio

de | 22.03.2023 16:11 | Actualitate, Home

Dacă ești la curent cu noile apariții din muzica pop internațională, atunci poate că știi deja ultima piesă a cântăreței Shakira, în care ataca într-un mod subtil brandul Casio.

Pe scurt, după ce și-a încheiat relația cu fotbalistul Pique, aceasta a realizat o melodie în care a comparat brandurile Casio și Rolex, accentuând că cel din urmă este cu mult superior primului.

În urma melodiei sale, multe conturi false de Twitter, care au furat numele celebrului brand Casio, i-au răspuns cântăreței. Unul dintre cele mai virale mesaje care a circulat pe social media este acest presupus răspuns al brandului: Poate că nu suntem un Rolex, dar cu siguranță clienții noștri ne sunt loiali.

Lăsând la o parte această discuție, iată, totuși, trei motive pentru care să-ți cumperi un ceas Casio:

1. Este un accesoriu preferat de multe celebrități

Dacă te-ai aștepta ca vedetele să poarte numai astfel de accesorii de mii de euro, placate cu aur sau marcate cu diamante, unele dintre starurile de la Hollywood și anumiți cântăreți în vogă ai momentului îți arată contrariul.

Ryan Gosling, Kristen Stewart sau John Mayer sunt doar câteva dintre starurile care sunt fidele brandului. Aceștia asortează ceasuri Casio care pornesc de la 20 de dolari, cu design-uri simple și elegante, unor ținute realizate de către designeri, arătând cum un astfel de accesoriu poate să completeze cu succes un outfit, dacă este ales corect.

Mai mult, nu doar că aceste vedete poartă astfel de accesorii în filmele în care joacă sau în aparițiile lor pe scenă, ci mai ales în viața de zi cu zi, demonstrând astfel că aceste produse sunt o alegere potrivită oricând.

2. Ți-l poți permite fără niciun efort financiar

Pentru că brandul mizează pe designuri clasice și minimaliste, ceasurile Casio sunt disponibile pe piață pornind de la prețuri accesibile pentru orice posibil cumpărător. Dacă ți-ai dorit să ai un astfel de accesoriu, dar ai amânat, crezând că va trebui să economisești câteva luni bune înainte să ți-l poți permite, află că modelele acestea sunt concepute pentru oameni ca tine.

Bineînțeles, brandul vinde aceste accesorii și la prețuri de câteva mii de euro, însă între prețurile minime și prețurile maxime propuse, găsești o mulțime de modele care să ți se potrivească, cu designuri, culori și funcționalități diverse, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Citește și: UE: Sprijin pentru construirea de instalații de stocare a energiei electrice în România

Mai mult, în funcție de bugetul tău, poți opta pentru un model clasic sau pentru un astfel de accesoriu electronic, care dispune de conectivitate bluetooth, care poate fi folosit pe post de alarmă sau de timer și care afișează mai multe fusuri orare, pentru momentele în care călătorești în afara țării.

În plus, pentru iubitorii de natură, care adoră să urce pe munte oricând prind mai mult timp liber, există modele care îți arată pe ecran temperatura, altitudinea, presiunea atmosferică și chiar anumite direcții. Accesoriul Pro Trek aparține acestei categorii și este recomandat tuturor iubitorilor de sport.

3. Ceasul Casio este rezistent și nu te lasă la greu

Chiar dacă îl găsești la prețuri accesibile, asta nu înseamnă că dispune de o calitate mai slabă decât a competitorilor săi. Din contră, brandul care produce aceste accesorii din 1970 și-a securizat reputația în ceea ce privește rezistența în timp a produsului.

Majoritatea modelelor de pe piață sunt rezistente la apă, nu se zgârie ușor și dispun de o baterie care te poate ține fără probleme chiar și ani de zile. În plus, sunt realizate astfel încât să aibă o carcasă protectoare și reușesc să reziste unor șocuri cărora alte ceasuri nu le fac față.

Alegerea unui astfel de accesoriu poate fi dificilă, mai ales atunci când multe branduri, precum Casio, Rolex, Tommy Hilfiger sau chiar brandul Fossil creează constant noi modele, care mai de care mai interesante.

Chiar dacă aceste obiecte pot deveni un statement al personalității tale, nu vei da niciodată greș cu un model clasic. Iar aceasta este principala recomandare pentru cei care își achiziționează pentru prima oară un astfel de accesoriu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *