Web Analytics
scris marți, 06.12.2022

3.000 de euro pentru cuplurile infertile care vor să aibă un copil

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a anunțat, marți, măsuri după scăderea drastică a natalității. Aceasta a precizat că statul va oferi 3.000 de euro cuplurilor infertile care vor să aibă un copil.

3.000 de euro pentru cuplurile infertile care vor să aibă un copil

Citește și: Șoferul unei ambulanțe, înjunghiat în casa unui pacient care sunase la 112

„Sprijinul financiar de 3.000 de euro este important mai ales pentru familiile care au trecut deja printr-un astfel de procedeu medical și au cam consumat resursele financiare și, mai ales, pentru familiile care au salarii mici și astfel nu mai sunt puse în situația de a face credite la bănci sau de a se împrumuta la alți membri ai familiei sau la prieteni.

Acest sprijin este extrem de benefic și mă bucur că putem să îl acordăm. (…) Am primit deja 3.400 de solicitări, cele mai multe pe e-mail și foarte puține fizic, la sediul Ministerului Familiei, pentru decontarea procedurilor de creștere a natalității, mailul a fost cel anunțat și la care puteți trimite în continuare solicitări de a fi decontate aceste proceduri”, a afirmat Gabriela Firea.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...