Web Analytics
scris joi, 29.02.2024

29 februarie 2024. Semnificația zilei de naștere într-un an bisect

La fiecare patru ani, în luna februarie se mai adaugă o zi în plus calendarului, având astfel 366 de zile față de 365 de zile ale unui an normal. Vorbim, în acest caz, de un an bisect și este vorba de timpul necesar Pământului pentru a se învârti în jurul Soarelui.
Potrivit NASA, Pământului îi trebuie 365,25 zile pentru a-și finaliza orbita în jurul Soarelui, dar – cu toate acestea – rotunjim la 365 de zile. Acel sfert de zi trebuie să fie contabilizat, așa că se adaugă o zi suplimentară în calendar, în luna februarie, la fiecare patru ani, pentru a ține cont de timpul pierdut.

29 februarie 2024. Semnificația zilei de naștere într-un an bisect

Citește și: Ministerul Culturii investeşte 3 milioane de lei în achiziţia de carte


Oamenii născuți pe 29 februarie nu își pot sărbători ziua de naștere decât o dată la 4 ani, dar în anii care nu sunt bisecți, ei sărbătoresc în general pe 28 februarie sau pe 1 martie. Altfel, nu există nicio semnificație astrologică a unui an bisect. Spre deosebire de astrologie, care este legată de mișcarea planetelor, un an bisect este influențat de calendarul gregorian. Ziua cade întotdeauna în mijlocul zodiei Pești, care durează între 19 februarie și 20 martie, în fiecare an. Indiferent că este sau nu an bisect, dacă te-ai născut pe 29 februarie, vei fi mereu un Pește dulce și sensibil, notează parade.com.

Citește și: Cine a primit mandate de 4 ani la Transelectrica: Un profesor de sport, membri de partid și finul unui politician influent


Nativii zilei de 29 februarie emană în permanenţă un aer tineresc. Ei pot fi comparaţi cu o pisică ce are nouă vieţi. Astfel, ei vor fi capabili să scape de prezicerile periculoase în mod repetat. Ei sunt supravieţuitori, faptele lor putând fi considerate într-o mare măsură drept o confirmare a datei lor de naştere neobişnuite. Într-adevăr, nativii zilei de 29 februarie au tendinţa de a fi mai degrabă ciudaţi, fapt de care sunt pe deplin conştienţi. În general, nativii acestei zile nu sunt genul de oameni ce-şi afişează în mod exuberant unicitatea în faţa lumii. Însă, cel mai adesea, ei încearcă din răsputeri să fie chiar mai normali decât un om obişnuit. Astfel, în general vor alege o muncă ce implică preocupări simple şi abordează problemele vieţii de zi cu zi. Nu vor căuta profesii deosebite. Adesea, fantezia lor extrem de activă şi imaginaţia îşi găsesc expresia mai mult acasă, decât în societate. Nativii zilei de 29 februarie nu trebuie să-şi abandoneze individualitatea sau să se plafoneze în cautatea lor de normalitate. Pentru ei este de dorit să renunţe uneori la acele obiceiuri care îi îndepărtează de ceilalţi în sensul social.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *